Savjetodavne usluge

Stručni tim tvrtke Poduzetnički centar Zovnica, ovisno o Vašem pravnom
statusu, osigurava konzultantske usluge i mjesečna izvještavanja o
natječajima za koje ste potencijalni prijavitelj te daje prijedloge projektnih
prijava.
Ovisno o natječajima u najavi, predlažemo poslovnu ideju i daljnji razvoj.
Ukoliko ste na natječaju moguć prijavitelj, pristupa se pripremi dokumentacije i razradi poslovne ideje kako bi se osigurali uvjeti za potporu.
Za svoje klijente izrađujemo strategiju sukladno ciljevima koje zajedno odredimo.

Paket je moguće odabrati za:
– JEDINICE LOKALNE SAMOUPRAVE
– PRAVNE OSOBE
– UDRUGE
– OPG, ZADRUGE, PROIZVOĐAČKE ORGANIZACIJE
– FIZIČKE OSOBE

Sadržaj:
– Analiza financijskog statusa klijenta
– Mjesečna izvješća
– Prijedlog projektnih prijava
– Priprema projektnih prijava
– Prijava na prihvatljive natječaje

Paket obuhvaća razdoblje jedne kalendarske godine.

Komplet paket

Želeći našim klijentima ponuditi cjelokupnu uslugu u svrhu što uspješnijeg pozicioniranja tvrtke/proizvoda na tržištu razvili smo Komplet paket. Cilj ovog paketa je informirati naše klijente te im dati konkretne savjete s područja poslovanja i sve to popratiti digitalnim marketingom kao najvažnijim oblikom oglašavanja u današnje vrijeme. Naše dugogodišnje iskustvo omogućava kreiranje i prepoznavanje prilika koje su prilagođene specifičnim zahtjevima svakog klijenta.

 

Internet marketing je postao žarišna točka uspješnosti u svijetu poslovnog oglašavanja. S obzirom na to koliko prosječan čovjek dnevno provede vremena na internetu, neophodno rješenje za svako poslovanje je digitalni marketing. Digitalna strategija svake komapanije daje “vjetar u leđa” brendu i poslovanju.
Poduzetnički centar Zovnica s lakoćom prepoznaje potrebe Vašeg marketinga i zajedničkim snagama možemo doći do željenih rezultata.
Za svoje klijente izrađujemo komunikacijsku strategiju kroz niže navedene kanale komunikacije.

Dizajn vizualnog identiteta ili redizajn postojećeg

Dobra vizualizacija identiteta tvrtke/proizvoda temelj je kvalitetnog marketinga i Vaše prezentacijsko sredstvo prema javnosti. Kreativnim razmišljanjem nastojimo osmisliti identitet koji dostojno prezentira Vaše poslovanje i povezuje Vas s potencijalnim korisnicima.
Za Vaš brend dizajnirat ćemo sve potrebne grafičke elemente i standardizirati njihovu primjenu (brand book).
Nudimo grafička rješenja za izdradu logotipa, posjetnica, memoranduma, kuverti, reklama, plakata i dr.

Web stranica

Veliki dio Vaših budućih klijenata i poslovnih partnera prvo će Vas potražiti na internetu. Web stranica biti će prvi kontakt i prvi dojam koji će te ostaviti, drugo ime za populanu “vizitku”. Ako želite da Vaša tvrtka bude uspješna na modernom tržištu, morate imate profesionalnu web stranicu, kao okosnicu Vašeg poslovanja.

Društene mreže

Društvene mreže su već duže vrijeme nezaobilazan kanal komunikacije s tržištem. Idealne su za stvaranje odnosa povjerenja i vjernosti s postojećim kupcima te za privlačenje novih. Smatra se da je to druga najvažnija platforma oglašavanja nakon web stranice.
Za svaku tvrtku predlažemo ciljani i promišljeni nastup na društvenim mrežama. Naime, nije svaka društvena mreža pogodna za svaki brend niti svaki brend treba komunicirati na jednak način.