Marketing start

Internet marketing je postao žarišna točka uspješnosti u svijetu poslovnog oglašavanja. S obzirom na to koliko prosječan čovjek dnevno provede vremena na internetu, neophodno rješenje za svako poslovanje je digitalni marketing. Digitalna strategija svake komapanije daje “vjetar u leđa” brendu i poslovanju. Poduzetnički centar Zovnica s lakoćom prepoznaje potrebe Vašeg marketinga i zajedničkim snagama možemo doći do željenih rezultata. Za svoje klijente izrađujemo komunikacijsku strategiju kroz niže navedene kanale komunikacije.

 

Dizajn vizualnog identiteta ili redizajn postojećeg

Dobra vizualizacija identiteta tvrtke/proizvoda temelj je kvalitetnog marketinga i Vaše prezentacijsko sredstvo prema javnosti. Kreativnim razmišljanjem nastojimo osmisliti identitet koji dostojno prezentira Vaše poslovanje i povezuje Vas s potencijalnim korisnicima. Za Vaš brend dizajnirat ćemo sve potrebne grafičke elemente i standardizirati njihovu primjenu (brand book). Nudimo grafička rješenja za izdradu logotipa, posjetnica, memoranduma, kuverti, reklama, plakata i dr.

 

Web stranica

Veliki dio Vaših budućih klijenata i poslovnih partnera prvo će Vas potražiti na internetu. Web stranica biti će prvi kontakt i prvi dojam koji će te ostaviti, drugo ime za populanu “vizitku”. Ako želite da Vaša tvrtka bude uspješna na modernom tržištu, morate imate profesionalnu web stranicu, kao okosnicu Vašeg poslovanja.

 

Društvene mreže

Društvene mreže su već duže vrijeme nezaobilazan kanal komunikacije s tržištem. Idealne su za stvaranje odnosa povjerenja i vjernosti s postojećim kupcima te za privlačenje novih. Smatra se da je to druga najvažnija platforma oglašavanja nakon web stranice. Za svaku tvrtku predlažemo ciljani i promišljeni nastup na društvenim mrežama. Naime, nije svaka društvena mreža pogodna za svaki brend niti svaki brend treba komunicirati na jednak način.

 

Paket obuhvaća razdoblje jedne kalendarske godine.