Županija sufinancira izradu web stranica i druge marketinške aktivnosti

Na koji način ulaganjem u marketinške alate možete povećati svoj prihod?

Kada je marketing u pitanju, cilj poduzetnika je istaknuti se u odnosu na konkurenciju na odabranom ključnom tržištu. Vizualni dojam je često i prvi dojam koji kupac stječe i ukoliko klikne s proizvodom spreman ga je platiti i više od konkurentskog. Svi alati komunikacije bi trebali biti personalizirani i ujednačeni – od Instagrama i Facebooka do cjenika, vrećice i weba, promotivni materijali služe kako biste stvorili brend i dali dodanu vrijednost svojim proizvodima.

Poduzetnički centar Zovnica izrađuje web stranice, vizualni identitet s knjigom standarda te plan komunikacije za društvene mreže.
Kada ste na početku poduzetničkog puta marketing baš i nije prva stavka ulaganja. Zato su vam na raspolaganju sredstva iz proračuna Splitsko – dalmatinske županije!

Očekuje se objava poziva iz Programa potpore osnivanju i razvoju malog gospodarstva putem kojeg fizičke i pravne osobe koje se bave gospodskom djelatnošću mogu ulagati u razvoj svog poslovanja.
Tri skupine gospodskih subjekata mogu aplicirati za razvoj poslovanja, i to: poduzetnici početnici, žene poduzetnice početnice te oni koji se bave tradicijskim djelatnostima.
Prihvatljivi troškovi su ulaganje opremu, alat, gospodarska vozila, razvoj novih proizvoda te ulaganje u marketing.

Sufinanciranje 80%, maksimalno do 30.000,00 kn.

Prihvatljivi su troškovi iz cijele 2022. godine.

 

Ukoliko koristite naše usluge za ulaganje u marketing prijava na županijski natječaj je gratis. Za sve ostale prijava i provedba projekta iznosi 1.000,00 kn.

Kontaktirajte nas za ponudu prilagođenu vašim potrebama ulaganja.0989120702
info@zovnica-imota.hr